Serwowane są w godzinach:

  • 07:00-10:00 w dni tygodnia 
  • 08:00-11:00 w sobotę, niedzielę oraz święta

Pierwszy posiłek, jakim jest śniadanie, jest niezwykle ważny aby dobrze rozpocząć dzień oraz nasycić organizm by niezawodnie funkcjonował przez resztę dnia.

Dlatego zwracamy szczególną uwagę na produkty dostępne podczas śniadań w LaWiwendzie. Nasz bufet* bogaty jest w produkty regionalne, świeże warzywa, owoce, zimne przekąski, dania ciepłe, które przygotowujemy na bieżąco. Znajdziecie również świeże wypieki naszego cukiernika oraz produkty ze spiżarni "LaWiwenda", które samodzielnie dla Was przygotowujemy.  

*poniżej 10 os śniadanie dostępne jest w formie serwowanej

serwowane są w godzinach:

  • 17:00-19:00

Podczas obiadokolacji Szefa Kuchni dostępny jest obfity bufet* obejmujący zimne przekąski, zupy, dania główne, desery, napoje ciepłe, napoje zimne oraz lampkę wina lub piwo dla każdej osoby. 

Szef Kuchni LaWiwendy Urszula Krychniak wybiera produkty regionalne oraz zwraca szczególną uwagę na sezonowość produktów. Nasza kuchnia opiera się na konwensji Slow Food.

LaWiwenda to również przetwory, kiszonki, konfitury, które robimy samodzielnie.

To właśnie podczas śniadań i obiadokolacji macie okazję ich spróbować.

W każdą sobotę obiadokolacji towarzyszy nastrojowa muzyka na żywo. 

*poniżej 10 os obiadokolacja dostępna jest w formie serwowanej